Omoss1440

Om oss

Velkommen til Halden Tannhelsesenter.

Les mer om vår historie og de dyktige tannlegene og ansatte her.

Velkommen til oss i Halden Tannhelsesenter.

Vi er en moderne tannklinikk i nye lokaler i Niels Stubs gate 1 i Halden sentrum. Våre tannleger som har lang klinisk erfaring og samarbeider tett for best mulig resultat.  Vi setter deg som pasient i sentrum og tilbyr moderne og smertefri tannbehandling.

Tannlegene Oskar Skjelin og Lillian Liseth Skjelin startet Halden Tannhelsesenter i Storgata 15 i 2006. I april 2022 flyttet Halden Tannhelsesenter inn i nye lokaler i Niels Stubs gate 1.

Halden Tannhelsesenter er bygd opp av erfaringer og kunnskap fra flere tannleger i ulike praksiser de siste 15 årene, blant annet tannlegene Kai Hammer og Asbjørn Åsberg. I tillegg overtok vi klinikken til kjeveortoped Unni Molvig i Storgata 4C, som i sin tid kjøpte klinikken av Jarle Berg.  

I dag vil dette senteret etter samlokaliseringen huse 5 allmenn-tannleger (Oskar Skjelin, Lillian Liseth Skjelin, Jol Anders Mjølnerød, Kristoffer Katsaris og Usama R. Mirza), en tannlege under spesialisering i oral medisin og oral kirurgi; Amin Homayouni og en spesialist i kjeveortopedi; Anders Skaare.

Vår kompetanse, er din trygghet!

Hos oss blir du møtt av empatiske tannleger og sekretærer. Vi utfører alt innen allmenn praktiserende tannhelse, i tillegg til spesialkompetanse på implantatbehandling, usynlig regulering av tenner og søvnapne-behandling. Vi tilbyr også ulik kirurgisk behandling, som f eks implantatinnsetting.

Vårt team er der for deg: Alt fra en helt enkelt rutinesjekk til mer omfattende tannbehandling som kan kreve samarbeid med flere spesialister og tannteknikere. Mange gruer seg til å gå til tannlegen, dette er noe som vi i teamet ved Halden Tannhelsesenter tenker daglig på. Med våre dyktige tannleger og tannhelsesekretærer arbeider vi mot det mål at du skal få en god opplevelse av tannbehandlingen med topp kvalitet.

Vi legger vekt på godt arbeidsmiljø og ønsker å bidra til lokalsamfunnet ved å støtte sports- og kulturarrangementer.

Online shopping, digital banking, E-commerce concept. Woman hand using mobile smart phone, tablet payments and holding credit card online shopping with laptop computer on table

Helseopplysninger

For at vi skal kunne gi deg en tryggest mulig behandling, vil du bli bedt om å fylle ut et helseskjema. Det kan være en fordel at tar med oppdaterte helseopplysninger og medisinoversikt når du kommer til timen.

Online shopping, digital banking, E-commerce concept. Woman hand using mobile smart phone, tablet payments and holding credit card online shopping with laptop computer on table

Betaling

Vi gjør oppmerksom på at all tannbehandling betales per gang. Du kan betale kontant eller med Bankaxept. Vi har også løsning for kredittkort og Vipps via betalingsløsning fra Front Payment. Vi kan også bistå med betalingsavtaler via Ressurs Bank. For kjeveortopedisk behandling har vi en avbetalingsordning.

Tannregulering 1440

Tannregulering

Vi behandler barn, ungdom og voksne som har behov og ønske om kjeveortopedisk behandling (tannregulering). Vi legger vekt på at du som pasient skal få god informasjon før og under behandlingen.

Les mer her…

Møt de ansatte

 • Tannleger / Spesialister

  Ved Halden Tannhelsesenter jobber i dag 6 tannleger og en spesialist i kjeveortopedi. Alle tannlegene har lang og bred erfaring, og er utdannet i Norge. Tannlegene er oppdaterte og har utført flere tilleggskurs som gjør at vi som en helhet kan møte dine behandlingsbehov på en god måte.

  • Oskar Skjelin

   Oskar Skjelin

   Daglig leder, Tannlege
  • Lillian Skjelin

   Lillian Liseth Skjelin

   Tannlege
  • Anders Skare

   Jol Anders Mjølnerød

   Tannlege
  • ansatt 4

   Anders Skaare

   Kjeveortoped, Tannlege
  • ansatt 17

   Kristoffer P. Katsaris

   Tannlege
  • Amin homayoni

   Amin Homayouni

   Spesialistkandidat, Tannlege
  • ansatt 14

   Usama R. Mirza

   Tannlege
 • Hjelpepersonell

  Sist, men ikke minst har vi et veldig dyktig hjelpepersonell som gjør en fantastisk jobb med å holde klinikkene i gang. Våre blide tannhelsesekretærer vil være de første du møter når du kommer på klinikken.

  • ansatt 7

   Marita Snopestad

   Tannhelsesekretær
  • ansatt 5

   Trine Fagerlie

   Tannlegesekretær
  • ansatt 8

   Siw Holmberg Brynhildsen

   Tannlegesekretær
  • ansatt 9

   Korina Kozlowska

   Tannhelsesekretær
  • ansatt 11

   Gine Buckholm

   Tannlegesekretær
  • ansatt 6

   Anne Maren Osenbroch

   Tannhelsesekretær
  • ansatt 16

   Anne Kirsti Gribsrød

   Tannlegesekretær
  • ansatt 13

   Marius Wik Laksholm

   IT-ansvarlig