klinikken1440

Klinikken

Halden Tannhelsesenter er en moderne tannklinikk i nye lokaler i Niels Stubs gate 1 med empatiske tannleger med lang klinisk erfaring.

Halden Tannhelsesenter – med fokus på kvalitet!

Halden Tannhelsesenter er en moderne og velutstyrt klinikk i Halden sentrum. Klinikken ligger i 1. etasje og det er tilrettelagt for brukere av rullestol eller rullator. Utenfor er det en større parkeringsplass som strekker seg fra Rema 1000 og i retning mot Os skole, her er det parkeringsautomater eller muligheter for å bruke EasyPark.

Klinikken har blant annet intraoral skanner til avtrykk (Cerec og 3Shape), panoramarøntgen og eneste klinikk i byen med «in-house» 3D-printer.

Snore problem concept. Illustration of obstructive sleep apnea

Lange åpningstider

Vi har lange åpningstider, mandag til torsdag fra Kl.08:00-20:00, og fredag Kl.08:00-16:00.

Snore problem concept. Illustration of obstructive sleep apnea

Tannbleking

Ytre misfarging på tennene pusses og poleres bort av tannlege eller tannpleier. Ønsker man ytterligere lyse tenner, kan tannbleking utføres. Dette kan enten utføres hjemme ved hjelp av spesiallagde tannskinner, eller på tannklinikken. Det benyttes da blekemiddel som trenger inn i tannen og tar bort fargestoffer og indre misfarging.

Snore problem concept. Illustration of obstructive sleep apnea

Implantater som erstatning for manglende tenner

Implantater i titan opereres inn i kjevebenet. Det lages en tannerstatning over i porselen. Behandlingen har god prognose og holdbarhet. Ved vår klinikk har vi HELFO godkjent implantatprotetiker.

Snore problem concept. Illustration of obstructive sleep apnea

Behandling av snorking / søvnapné

Noen pasienter kan ha plager relatert til snorking. Ved vår klinikk kan det designes og tilpasses en plastkonstruksjon som kan settes på tennene om kvelden før man sovner. Snorkeskinnen vil føre til at underkjeven skyves mer frem slik at luftveiene holdes mer åpne.

Tannregulering 1440

Tannregulering for barn og voksne

Halden Tannhelsesenter tilbyr tannregulering for folk i alle aldre. Les mer om tannregulering, eller kontakt oss for mer informasjon.

Les mer om tannregulering

Prisliste

Her finner du en prisliste for en del av behandlingen vi tilbyr ved Halden Tannhelsesenter

Se vår prisliste