HALDEN TANNHELSESENTER AS

Medlem av den Norske Tannlegeforening

Vår kompetanse - din trygghet!

Betaling

Bank acceptHos Halden Tannhelsesenter AS betaler du enten kontant eller med bank axept kort (ikke kredittkort) etter et tannlegebesøk.
Faktura kan du få kun ved forhåndsavtale med din tannlege.


Faktura

Halden Tannhelsesenter AS har inngått et samarbeid med Credicare som vil ta seg av all fakurering. Forandringen medfører for deg som pasient at hvis du har spørsmål vedrørende en faktura er det til Credicare du skal henvende deg. Det er mulig å kontakte Credicare per telefon på nummer 22 80 70 00, per email, og i tillegg har du full oversikt over utestående fakturaer via en online portal. Her kan du be om betalingsutsettelse eller søke om nedbetalingsordning.
Les mer på Credicare sine nettsider

Finansiering

Noen ganger kan det komme uforutsette utgifter, - en tann som verker og må rotfylles, en fylling som løsner eller en tann som knekker på juleribba. Slike ikke-faste utgifter kan ofte by på problemer, men vi har løst det for deg!

Halden Tannhelsesenter AS tilbyr deg muligheten til å dele opp betalingen for tannbehandlingen gjennom en Cresco-avtale. Du betaler kun et etableringsgebyr som fastsettes ut fra ønsket nedbetalingstid, og får deretter delt opp betalingen etter behov.

For å benytte finansieringstilbudet vårt forutsetter det at du har etablert, eller ny-etablerer en Cresco Access-konto. Vilkår og priser for Cresco Access kan du lese mer om her.

Stønad fra HELFO

Noen typer behandling gir rett til stønad fra HELFO. Tannlegene i Halden Tannhelsesenter AS har direkte oppgjør med HELFO. Direkte oppgjør vil si at pasienten betaler honoraret-refundert beløp HELFO=egenandel (slik som hos legen). Vi vil orientere deg om du innehar slike rettigheter. Stønaden kan for eksempel være om det gjøres kirurgiske inngrep i munnhulen, tannbehandling på pasienter med skjeldne medisinske sykdommer osv.

Les mer om Folketrygdens stønad til dekning av utgifter til tannbehandling her

Design 2013 © Amindas Webmasterservice